Rabu, 30 Mei 2012

CrItE HaNtU

Herm2 Assalamualaikum warahamtullah hiwabarakatuh..fiq nak crite psl pengalaman fiq jmpe hantu n kne kcau seram wow..sblum tu sape2 yg xkuat smagat jgn bce post nieh k terutama tok plaja smk jati..Ok2 jom kite start cite 
         pengalaman pertama: masa nieh fiq bru drjah 5 time tu fiq gan kwn2 gi mandi waterfall kt gan taman fiq tu time gah syok2 mandi alahai terdengar lak suara pompuan menangis..eeee ingt blik mmg seram la dia nangis teresak2 apa lagi kiteorg trus la lari naik basikal 
        pengalaman kedua: nieh kt waterfall gak xserik2 gi dah kne ari tu haha mse nieh kiteorg gah lwn berenang time2 berenang alahai kne lagi..kali nieh die gelak lak nyaring gila suara die mcm puntianak harum sundal malam tu  
mmg seram la..kite org pun lari la xkn la nak tnggu kan..
        pengalaman ketiga :haih sah keras kepala toi fiq nieh kan kli nie kt waterfall lagi kali nieh lagi truk dia trus buat tiga perkara mula2 dia nangis pastu dia gelak pastu dia mrh kali nieh mmg paling seram la bab dia siap goyang pokok lagi kiteorg tgk mcm nak pegsan ja takut wow..lari lagi laju dri sebelum nieh hehe
         pengalaman keempat: nieh kt sekolah fiq mse tu fiq bwu tingkatan 2..fiq bwu pas pj gi la bilik persalinan lelaki..kt dlm tu fiq dua org je gan kwn fiq time2 nak tukar baju tu benda mcm bola wrne hitam lintas kt dpn mte fiq time tu fiq trus lari kuar kwn fiq xnmpk bab dia pndg tempat lain eee mmg tkut la 
         pengalaman kelima: haih bnyk kali toi fiq kne kcau nieh haha ni kt sklh gak time nieh fiq bwu tingkatan tiga time tu fiq masuk perkhemahan kt sekolah..mse tu jam kol 2.00 pagi time tu gak la dia nak buang air kecil 
fiq pun gi la tandas sorg2 mse nak msuk tandas tu ade sorg bdk ni pintas fiq dia msuk dulu..dia amek la port tndas yg fiq selalu guna..fiq pun punya la tunggu dia smpai dkt 15 minit dia xkuar2 fiq pnggil dia xjwp..fiq pun tolak la pintu tu..pintu tndas skolah fiq xde kunci maklumlah bdk2 sklh kt umh dia xde kunci kt tndas bab tu curi kt sklh..time dh tolak tu haih tgk2 dia xde pun dlm tu mmg trus xjadi nk buang air kecil lari trus balik khemah haha
         pengalaman terakhir: nieh last skli fiq kne kcau gn hantu mse nieh fiq form 4 haha selang setahun kne kcau hbt toi hantu tu nieh kt tndas yg fiq cite kt ats tu mse tu fiq gh buang air besar fiq letak la sluar kt belah kanan skli dia kacau dia amek sluar fiq ltk kt belah kiri time tu fiq ingt fiq yg slh ltk..fiq pun angkat la ltk blh knn tgk kali nieh dia dok belah kiri balik mmg sah la benda tu yg buat time tu fiq dh mtg sikit fiq pun bce la ayat kursi alhamdulilah dia xkcau dh  
  ok tu ja la cite fiq...klaw nak tahu abg fiq lgi bnyk kli jmpe hantu lgi seram dri cite fiq..nak tahu??? xleh haha nieh blog fiq jadi cite pasal diri fiq ja la haha k thats all hope korang enjoy gn cite fiq nieh daaaaa...

2 ulasan:

Itqan Izzati berkata...

mak aih.. seramnyee citer fiq.. yg kelima tu yg plg giler.. haha.. selang setahun kena kacau yek.. harap2 tahun ni xdela yek.. nanti tergugat spm fiq.. hehe.. baca doa pendinding diri selalu tau ;)

fiq eriouse berkata...

haha..hrp2 mcm tu la amin :)hehe ok boss :D

Catat Ulasan