Ahad, 27 Mei 2012

first day my blog

herm2 assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh nieh first day fiq buat blog nieh bkn sng wow nak buat pning fiq adjust blog nieh smpai asew nk pchkan lptop nieh pun adew hahaha slmt ade org2 yg mmbntu alhamdulilah dpt gak adjust skit2 blog nieh :D xpe2 nieh bru first day nanti dh lame2 mesti cntik blog fiq haha jgn jelez k XD

6 ulasan:

nabila aina berkata...

waalaikumussalam warahmatullah hiwabarokatuh ;D sabar, fiq . jangan smpai nak pecahkan laptop :3 kalau dah taknak laptop tu, sedekah kat ila je xD btw Good Luck (y)

fiq eriouse berkata...

hehe xsmpai ati nak pchkan laptop nieh hehe klaw xdew laptop nieh xdpt la nak update blog dah hehe

nabila aina berkata...

wahaha xD wokey man ^^ kalau need help just ckap tau ! ;D

fiq eriouse berkata...

haha ok :D

Miss A' berkata...

sweet ampa nih . jelly ak XD

nabila aina berkata...

wehehe, sweet apa kebendanya syg oii ? xD

Catat Ulasan